Het professionele, meest complete en meest moderne alarmsysteem uit de rijke Jablotron productlijn is de JA-100 serie. De garantie van 7 jaar geeft de absolute kwaliteit aan die overal in het systeem terug te vinden is.

Het intuïtieve bedienpaneel, de modern vormgegeven componenten en de zeer complete en gebruiksvriendelijke App maken de Jablotron 100 voor de eindgebruiker het ideale systeem.

Het Ja-100 alarmsysteem biedt:
– tot 120 draadloze of BUS bedrade zones
– tot 300 gebruikerscodes
– tot 15 secties
– tot 32 programmeerbare uitgangen
– tot 20 onafhankelijke tijdschema’s
– Systeem informeert tot 30 gebruikers per telefoon en SMS
– Gebruikers hebben de spraak optie en een SMS verslag tot hun beschikking
– Onafhankelijke Meldkamers selecteerbaar, Contact ID of CIA protocol.

120 componenten aan te sluiten
Het systeem beschikt in de grootste uitvoering over maar liefst 120 geheugenplekken die zowel draadloos als bedraad benut kunnen worden. De draadloze componenten communiceren via de 868Mhz frequentie met gebruik van een protocol en versleuteling die de hoogste graad van beveiliging verzekeren.
Het systeem maakt gebruik van een BUS-systeem waarin alle bedrade contacten uit de JA-100 kunnen worden aangesloten. De batterijen van de draadloze componenten gaan 3 jaar lang mee.
In het portfolio vindt u onder andere een PIR met fotocamera van hoge kwaliteit, zeer compacte magneetcontacten, temperatuur sensoren, meerdere sirenes voor binnen- en buitengebruik, luxe afstandsbedieningen en nog veel en veel meer.

32 programmeerbare uitgangen
Naast 120 geheugenplekken zijn er ook maximaal 32 programmeerbare uitgangen te gebruiken in het systeem. De modules die hiervoor zijn ontworpen zijn zowel draadloos als bedraad te koppelen. U kunt denken aan het open sturen van de garagedeur of het schakelen van de buitenlampen.

15 instelbare secties
Met 15 instelbare secties kunt u voor elk gebouw de juiste indeling creëren. Per sectie kunt u ook nog een deelschakeling instellen. Met deze mogelijkheden kunt u met gebruik van slechts een centrale een compleet bedrijfsverzamelgebouw beveiligen. Het hybride systeem geeft u de mogelijkheid om bedraad en draadloos door elkaar heen te gebruiken al naar gelang dat wenselijk is voor uw installatie.
Elke sectie kan eigen codes en mogelijkheden hebben, een eigen meldkamer (maximaal 5 verschillende meldkamers totaal in te stellen) en een eigen deelschakeling hebben. De JA-100 levert u een complete oplossing.

Onboard GSM, GRPS & LAN
Alle centrales beschikken over een ingebouwde GSM, GPRS kiezer en een LAN aansluiting. Indien gewenst kan een PSTN-kiezer worden aangesloten. Door gebruik te maken van de LAN verbinding blijven de kosten zeer laag. De GSM/GPRS dient in dat geval als back-up. Wanneer er geen LAN beschikbaar is kan de GSM/GPRS gebruikt worden of de eventueel toegevoegde PSTN kiezer.

Gratis en onbeperkt SMS-meldingen ontvangen?

De Jablotron Cloud stuurt kosteloos e-mail, push en SMS berichten. Ongeacht het aantal berichten en het aantal gebruikers dat u wilt informeren; de unieke Jablotron Cloud verstuurt al deze berichten kosteloos.

Meldingen van inschakeling, uitschakeling, PG bediening, alarm, foutmeldingen en nog veel meer meldingen zijn gemakkelijk in te stellen vanuit de App op de website-inlog.
De enige ‘kosten’ die u maakt zijn de kosten voor de verbinding naar de Cloud. Wanneer u gebruik maakt van de LAN verbinding zijn hier vaak geen andere kosten dan het al bestaande internet abonnement.

Als u voor kwaliteit gaat en een mooie uitstraling, kies dan voor het Jablotron Ja-100 alarmsysteem

Waarom Ja-100?

Het systeem is geschikt voor de grotere huizen en kantoorpanden. Het kan zowel draadloos als via een bus-bedrading functioneren. Het systeem heeft een ruime hoeveelheid secties en programmeerbare uitgangen. Daarnaast heeft het een erg mooi design en 7 jaar garantie. Op de afstandsbediening ziet u of het alarm geactiveerd is.

Heeft u niet zo’n groot en uitgebreid systeem nodig? Vraag dan naar het Ja-100 Enterprise alarmsysteem.
Dit is een compacter systeem en goedkoper.