2NEXUS alarmsysteem1

De eigenschappen van het systeem:
Het X500 systeem wordt geleverd als een design product met een Touch screen toetsenbord en LCD-display voor eenvoudige, zichtbare bediening. Werkt met een gewone simkaart met tegoed. Wanneer het alarm wordt geactiveerd zullen de door u voorgeprogrammeerde nummers een telefonische melding of sms-bericht ontvangen.

App Store&Google play GSM alarmsysteem
LED display met Touch screen bedieningspaneel
SMS & APP bediening, overal en altijd

Een eenvoudig, maar modern alarmsysteem met touchpaneel. Dit alarmsysteem biedt u legio mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning, garagebox of boot zonder terugkerende maandelijkse kosten. Dat is vanaf nu verleden tijd. Het systeem belt en/of SMSt alleen bij calamiteiten dus als er niks gebeurt, kost het u niks. Het systeem is geheel draadloos. Het is eenvoudig uit te breiden met meerdere sensoren, afstandsbedieningen en RFID magneettags.
Het systeem is niet NCP gekeurd en kan niet aangesloten worden op de meldkamer.
.
Het basis pakket kost 249,- euro en bevat:
– Centrale besturingsunit met geïntegreerde sirene
– Bedieningspaneel
– Ingebouwde accu
– Radio en GSM module
– Deurcontact voor entreedeur
– Huisdiervriendelijke bewegingsdetector om de gehele ruimte te beveiligen
– 2 magneettags/pasjes voor het in- en uitschakelen
– 2 afstandsbedieningen
– Gratis App- Extra sensoren te verkrijgen: Brandmelders, sirenes, glasbreuk melders, wateroverlast melders, extra bedieningspaneel enz…
.

Smartphone App

Voor het 2Nexus alarmsysteem is een gratis App beschikbaar, waarmee u eenvoudig instellingen kunt veranderen, telefoonnummers kunt programmeren en zelfs het systeem op afstand kunt in- of uitschakelen. De App is verkrijgbaar voor iPhone en Android.
.
Vernieuwd
Dit onlangs vernieuwde betrouwbare alarmsysteem is voorzien van een interne (quad-band) GSM module en 110dB sirene. Geen zichtbare schroef- of boorgaten meer en alle sensoren zijn voorzien van interne antennes. Tevens geven zij aan wanneer de batterijen bijna op zijn en vervangen dienen te worden. De hoofdgebruiker wordt hiervan tijdig per SMS op de hoogte gesteld. Op dit alarmsysteem kunnen tot 5 telefoonnummers worden aangemeld die bij een alarmering zullen worden gebeld en/of gesmst. Tijdens een alarmering kan er ook worden meegeluisterd wat er zich in de ruimte afspeelt en kunt uw praten tegen uw indringers (de binnensirene gaat als er verbinding plaatsvind (tijdelijk) uit.
.
Speeddial 
Op het bedienpaneel zit een telefoonknop. Als deze wordt ingedrukt zal er een voorgeprogrammeerd nummer worden gedraaid. Zodra er verbinding is. kunt u handsfree praten met de andere kant. Ideaal voor thuisblijvende kinderen en noodoproepen.
U kunt ook andere telefoonnummers bellen.
.
Draadloze sensoren
Er kunnen maximaal 50 draadloze sensoren op het systeem worden aangesloten. U krijgt bv. een SMS met de melding: voordeur open of beweging overloop.
.
Rfid Magneettags
Met de RFID magneettags, niet groter dan een 50 eurocent muntstuk, is het mogelijk om zonder afstandsbediening het alarm uit te schakelen bij binnenkomst van de beveiligde ruimte. Verder heeft de hoofdgebruiker de optie om hier een melding per SMS van te krijgen. U kunt bijvoorbeeld altijd op de hoogte blijven wanneer uw kinderen thuiskomen na schooltijd of bij binnenkomst van de werkster. Deze SMS-functie is optioneel en hoeft u niet te gebruiken als u wilt. Op dit systeem kunnen tot 50 tags worden aangesloten.
.
Memo 
U kunt op het systeem een voicememo achterlaten voor andere mensen die gebruik maken van dit alarmsysteem. Een blauw verlicht lampje knippert op het bedienpaneel als dit zo is. Als iemand de knop indrukt wordt de voicememo afgespeeld. U kunt zelfs op afstand een voicememo inspreken. (alleen als u telefoonnummer staat opgeslagen in het alarmsysteem).
.
Anti-sabotage
Het bedienpaneel is beveiligd tegen sabotage. Als iemand iets probeert te saboteren, door het paneel bijvoorbeeld van te muur te halen, gaat de sirene af en krijgt u hiervan een SMS bericht op uw telefoon. Ditzelfde gebeurt ook bij een poging tot sabotage van de magneetcontacten en bewegingsmelders.
.
Noodstroom/Back up Batterij
Mocht de stroom onverhoopt uitvallen dan wordt de hoofdgebruiker hier direct per SMS van op de hoogte gesteld. Diezelfde melding krijgt men ook als er weer stroom is. Doordat het alarmsysteem voorzien is van 2 interne back-up batterijen zal het systeem gewoon zijn werk blijven doen gedurende een etmaal.
.
Uiteraard kunnen er ook bij aanschaf en nadien nog extra sensoren op worden bijbesteld en gekoppeld.
.