Hikvision is ’s werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera’s en DVR’s in combinatie met video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.

2NEXUS beveiliging, domotica en ICT

 

Hikvision Wi-Fi Line

De geavanceerde WiFi camera’s van Hikvision zijn de ideale oplossing voor huis, kantoor, winkel of andere kleine tot middelgrote ondernemingen waarbij het leggen van kabels niet, of moeilijk te realiseren is. Uiteraard is de WiFi NVR te koppelen met een router, waarbij u ook via het internet direct toegang heeft tot live en opgenomen beelden middels de gratis smartphone APP of uw PC.

Hikvision GOLD-line IP Cameras

De Hikvision Gold Label lijn bevat de nieuwste modellen met de best beschikbare technieken! Modellen uit de Gold Label lijn beschikken onder andere over zeer uitgebreide detectiemogelijkheden, zijn stormwaterdicht en leverbaar met 4K resolutie!

Hikvision GOLD-Line camera’s zijn de betaalbare en eenvoudige stap naar IP.

Kenmerken van de Hikvision Gold-Line

• Resolutie vanaf 4 Megapixel tot 4K (8Megapixel)
• IR met Exir technologie tot wel 30 meter nachtzicht
• Kijkhoek van 25 tot 93 graden
• Tegenlicht compensatie
• Opslag in de camera op een SD-kaart
• Geschikt voor buiten, IP 67