De HomeWizard ondersteunt bestaande draadloze apparatuur en maakt het mogelijk om deze te bedienen vanaf je smartphone (iOS en Android). Schakel en dim lampen vanaf je iPhone of Android, zet andere elektronische apparatuur aan of uit en stel timers in om automatisch te schakelen. Daarnaast kan de HomeWizard temperatuur en energieverbruik weergeven op de Smartphone, real-time en over een langere periode. Ook is er ondersteuning voor Somfy RTS motoren, waarmee een scala aan elektrische gordijnrailen, zonnewering en garagedeuren bediend kan worden.

Met de HomeWizard ben je klaar voor de toekomst. Eenvoudig te verbinden met een ‘slimme meter’ en een extra aansluiting voor een groep zonnepanelen. Daarmee zie je precies wat je gebruikt én wat je teruglevert! De Energiemeter meet ook het gasgebruik.
Voor traditionele puls- of draaischijfmeters meters is er de Wattcher energiemonitor. Met beide producten staan grafieken van een dag-, week-, maand- en jaaroverzicht met één klik op het scherm.

Draadloze energiemeters worden in de meterkast geplaatst en zenden gegevens uit over het real-time energieverbruik. Deze data wordt ontvangen door de HomeWizard en weergegeven in de smartphone app. Doordat de HomeWizard de gegevens kan opslaan, kan er eenvoudig bijgehouden worden wat er de afgelopen dagen of maanden is verbruikt.

Waarom HomeWizard?

Het HomeWizard domotica systeem is een laagdrempelig domotica systeem. De componenten zijn relatief goedkoop. De HomeWizard heeft veel interessante functies, echter is het draadloos communicatie bereik minder ver.