Een fantastisch project in Breda, daar waar twee appartementen verbouwd zijn tot een groot appartement.

In dit appartement hebben we domotica gerealiseerd waarmee de vloerverwarming en de luchtbehandeling (convectoren) op afstand geregeld kunnen worden. Daarnaast kunnen zonweringen en de verlichting gestuurd worden. Met de thermostaten kan de temperatuur gemeten worden in elke ruimte.

Ter beveiliging hebben we het Ja-100 alarmsysteem ge├»nstalleerd, waarmee het appartement in secties in en uitgeschakeld kan worden. De garagedeuren kunnen via de app open en dicht gestuurd worden in combinatie met de beveiligingscamera’s. Met de camera’s die overal ter wereld te bekijken zijn, kan bepaald worden of er beweging is en/of er een garagedeur open staat.

In het gehele appartement is netwerk aangelegd voor PC, TV’s en Multi Media. Natuurlijk kan het draadloos Wi-Fi netwerk niet ontbreken. Het gehele appartement heeft 1 Wifi netwerk, waar alle laptops, tablets en smartphones mee kunnen verbinden om gekoppeld te worden met internet.

Omdat in het appartement geen goed GSM bereik was, is er een versterker gerealiseerd, zodat iedereen voldoende bereik heeft om te bellen of via 4G hun data naar binnen te kunnen halen.